Bewustzijn en Persoonlijkheid. Van het onvermijdelijk dode tot het eeuwig levende

Bewustzijn en Persoonlijkheid. Van het onvermijdelijk dode tot het eeuwig levende

De levensomstandigheden van de maatschappij en de beschaving zijn doorheen de geschiedenis veranderd. Maar slechts één ding blijft ongewijzigd: de mens, zijn innerlijke dualiteit, en de vraag naar de ware betekenis van zijn bestaan ​​hier. Ten allen tijde was en blijft deze zin van het leven de Spirituele bevrijding, die wordt bereikt door de praktische ervaring om jezelf, je ware aard te kennen, en door middel van zelfperfectie in verschillende spirituele praktijken.

Dit is een live gesprek met Igor Mikhailovich Danilov. Het is een levendig boek. Het is het begin van wereldwijde gebeurtenissen die onvermijdelijk een verdere ontwikkeling zullen doormaken. Het is een gevolg van wat er op 21 december 2012 is gebeurd (publicatie van het boek Allatra. Het is de volgende stap na dat boek.

Het is een ontmaskering van het systeem. Het is kennis die door de eeuwen heen verloren is gegaan. De instrumenten waarmee veel mensen echte Vrijheid kunnen krijgen van de slavernij van het systeem dat in het geheim via het bewustzijn werkt. Het is een unieke ervaring en oefening om in contact te komen ​​met de Spirituele Wereld. Het is een levendig gesprek voor degenen die deel willen uitmaken van de Grenzeloze Wereld.

Hier worden de instrumenten gegeven om niet alleen het kwaad in zichzelf te weerstaan, maar ook om hier iets in de wereld te brengen dat al heel lang ontbreekt - het is meer oprecht, echt Gods liefde, en Vrijheid die lijkt op vers water dat het vuil en de leugens van het bewustzijn wegspoelt en de spirituele dorst van de Persoonlijkheid lest. Het levende gesprek is een sleutel voor de Persoonlijkheid en een Weg voor de transformatie van de persoon van het onvermijdelijke dode naar het eeuwig Levende.

DE WAARHEID die het systeem onthult EN VOOR ALTIJD VERANDERT!Recommended Book

AllatRa Book download